Onze meest gelezen blogs van 2017

- Evi Driesen

Benieuwd naar de blogs die het meest gelezen werden het afgelopen jaar?
In 2017 verschenen er 20 blogs op onze website. Sommigen spitsen zich toe op HR-trends en ontwikkelingen, maar nog vaker schreven we blogs die laatstejaarsstudenten, pas afgestudeerden en starters verder helpen in de zoektocht naar zichzelf en werk. Een overzichtje van de 5 meest gelezen blogs!

1. Vermijd deze 5 valkuilen in de zoektocht naar je eerste job!

Zoeken naar een eerste job kan enorm overweldigend zijn. Er zijn zo veel bedrijven, vacatures en platformen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. En dan moet je opletten dat je niet in één van de vijf valkuilen trapt!

2. Wat zeg je wel en niet tijdens een sollicitatie?

Een blog van 2016, maar ook in 2017 een groot succes. Want voor een sollicitatiegesprek ben je meestal wel wat nerveus. Soms kan je dan al eens dingen zeggen die je misschien niet wilde vertellen... Bereid je voor met deze blog!

3. Afgestudeerd, wat nu? 

In 2017 studeerden jullie ook massaal af en gaven wij tips over wat je allemaal moet doen wanneer je afstudeert. En ja, dat is meer dan alleen jobsites afschuimen en solliciteren! We sommen het voor jou op. 

4. Overleef de jobbeurs, 10 tips

Onvoorbereid naar een jobbeurs gaan, het is geen aanrader. Er zijn veel bedrijven, je weet vaak niet waar je moet beginnen en loopt bijgevolg wat doelloos rond.. Wij geven 10 tips om een jobbeurs te overleven! 

5. 5 tekenen dat je eerste job niet je droomjob is...

Jammer maar helaas was deze blog ook een van de meest gelezen in 2017... Wanneer je jezelf herkent in 3 van de 5 (of allemaal) is het misschien tijd om op zoek te gaan naar iets anders.

Had jij ze al gelezen?