Kazi zoekt voor jouw vacatures deze zomer de perfecte match!

- Evi Driesen

Kazi Relax Ma/Relax Pa zomercampagne
Tijdens de proclamatieperiode voor de zomervakantie werden de HOPA’s - Hoog Opgeleide Pas Afgestudeerden - geactiveerd om een Kazi-profiel aan te maken door middel van kaartjes die werden uitgedeeld.

Deze zomer lanceert Kazi in samenwerking met Agoria en meerdere hogescholen en universiteiten doorheen Vlaanderen de ‘Relax Ma/Relax Pa’-campagne. Tijdens de proclamatieperiode voor de zomervakantie werden de HOPA’s geactiveerd om een Kazi-profiel aan te maken door middel van kaartjes die werden uitgedeeld.

Op de kaartjes worden de ‘bezorgde ouders’ van afgestudeerde HOPA’s gerustgesteld dat hun afgestudeerde kinderen op zoek zijn naar de perfecte startersjob, via Kazi.be.

Kazi identificeert namelijk naast de vereiste hard skills ook de belangrijkste werkwaarden én rolverwachtingen achter elke vacature. Ook bij de HOPA’s worden deze waarden en verwachtingen gedefinieerd. Op basis daarvan worden HOPA’s gematcht met de juiste vacatures, zodat recruiters via Kazi.be de perfecte starter vinden!

Kazi biedt recruiters in het kader van deze campagne nog heel de zomer de mogelijkheid om openstaande vacatures aan te passen of te verwijderen als ze niet meer vacant zijn. Ook het online plaatsen van nieuwe vacatures kan nog de hele looptijd van de campagne gratis!