Kazi zkt. HR-expert/Accountmanager

- Evi Driesen

Kazi zkt. HR-expert/Accountmanager
Hoogopgeleide starters in contact brengen met de juiste werkgevers en passende jobs. Dat is waar we elke dag graag voor in de weer zijn! En nu recruteert Kazi voor eigen winkel! Kom jij ons team versterken?

Motiverende feedback

Van werkzoekende studenten horen we hoe blij ze zijn met het inzicht dat ze verwerven in hun eigen werkwaarden- en teamrolprofiel en hoe fijn het is om meteen een gepersonaliseerd aanbod van passende vacatures voorgeschoteld te krijgen. Rekruteerders zijn op hun beurt dan weer enthousiast dat ze enkel sollicitanten over de vloer krijgen die passen bij hun vacature en een overeenstemmend verwachtingspatroon hebben. Bedankt voor deze leuke en motiverende feedback!

Kazi groeit, zin om mee te groeien?

Om op al dit enthousiasme goed te kunnen reageren en daarnaast Kazi verder uit te bouwen, zoeken we een collega die onze groei mee kan verwezenlijken. Heb jij zin om uit te blinken in first line support? Heb je goesting om als digital native samen te werken met onze growth manager en voor customer succes te zorgen? Kijk je er al naar uit om in nauw contact te staan met studenten en rekruteerders? Vind je het fijn om klanten te bezoeken en partnerships uit te bouwen? Heb je interesse om ons team te versterken?

Ben jij de HR expert - Accountmanager die we zoeken? Neem dan snel contact met ons op! Meer info nodig? Ontdek de details in onze volledige vacaturetekst hier!